Egészen aljas: Daniel Freund megint nem kímélte Orbán Viktort

2024. április 30. 19:06

Teszi a dolgát vagy nincs más dolga? Ez a nap sem telik el magyarellenes kifakadás nélkül.

2024. április 30. 19:06
FREUND, Daniel

Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

A német EP-képviselő, Daniel Freund megint nem állta meg, hogy ne köszörülje a nyelvét hazánkon. Ezúttal Orbán Viktor miniszterelnök került a célkeresztjébe, akinek a CPAC Hungary konferencián elhangzott mondataira reagált.

Ha a Jóisten is úgy akarja lezárhatjuk a progresszív-liberális hegemóniára épülő világrendet. Ez a világrend elbukott, háborúkat, elszegényedést hozott a világra”

– hangoztatta Orbán.

Ezt is ajánljuk a témában

Képzeld el, hogy 14 éve vagy hatalmon. Tiéd a média. Tiéd az ipar. Kitömted a zsebeidet közpénzzel. És mégis arról panaszkodsz, hogy »áldozat« vagy. Akkor nagy az esélye, hogy Orbán Viktornak hívnak”

– írta X közösségi oldalán (korábbi Twitter) Daniel Freund.

A német EP-képviselő nem vesztegeti az idejét, ha bele lehet egyet rúgni Magyarországba: korábban a hazánk óriásplakátjairól is mondott – később törölt – véleményt, de arra is volt példa, amikor egyetlen kínos kérdés elég volt Freund kettős mércéjének leleplezéséhez.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. május 02. 13:13
Valaki szellent egyet Európában, D. Freund felugrik: már megint az Orbán! No ilyen szellentésfigyelő ellenőr Freund úr. Van az az euro, akarom mondani dollár...
lyon-v-2
2024. május 01. 13:02
Képzeljünk el egy gerinctelen, semmitmondó, idegen valamit aminek abszolút semmi köze a valósághoz, senkihez és semmihez. Ne az a Freundka.
Lajoss
2024. május 01. 10:18
Tökéletesen összefoglalta a csüngőhasú tevékenységét… 👏👏👏👏
Töki
2024. május 01. 09:08
Ölje már neg valaki ezt a hülyét, vagy tegye örökre ágyba!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!